OVER ONS

Uw professionele mobiele car cleaning service. Bij ons kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit en een persoonlijke service. Wij zijn gepassioneerd over het reinigen en onderhouden van uw auto, zodat u altijd kunt genieten van een schone en frisse rijervaring.

Onze missie

Onze missie is om uw auto er altijd op zijn best uit te laten zien. Wij begrijpen dat uw auto een belangrijk bezit is en dat u er graag goed voor wilt zorgen. Door onze expertise en passie voor auto’s kunnen wij u helpen uw auto in topconditie te houden. Wij streven ernaar om u de beste service te bieden en uw verwachtingen te overtreffen.

Onze diensten

Bij 1337 Car Cleaning bieden wij een breed scala aan diensten om uw auto schoon en in topconditie te houden. Van een snelle wasbeurt tot een volledige detailbeurt, wij hebben de kennis en ervaring om uw auto weer te laten stralen. Hieronder vindt u een overzicht van onze meest populaire diensten:

 • Basis wasbeurt:
  een snelle wasbeurt voor uw auto, inclusief het reinigen van de velgen en banden.
 • Interieur reiniging:
  Het grondig reinigen van het interieur van uw auto, inclusief het stofzuigen van de vloerbedekking en stoelen, het reinigen van de ramen en het dashboard.
 • Exterieur reiniging:
  Het grondig reinigen van de buitenkant van uw auto, inclusief het verwijderen van vuil en vlekken, het poetsen van de lak en het reinigen van de velgen.
 • Detailbeurt:
  Een volledige reiniging van zowel het interieur als het exterieur van uw auto. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan alle details, zoals de bekleding en de motor.

Onze werkwijze

Bij 1337 Car Cleaning geloven we in een persoonlijke aanpak. Wij begrijpen dat elke auto uniek is en dat elke klant andere wensen heeft. Daarom gaan we altijd eerst met u in gesprek om uw wensen te bespreken en de beste oplossing te vinden. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt plan op om uw auto in topconditie te houden.

Onze klanten

Bij 1337 Car Cleaning bedienen wij zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij begrijpen dat uw auto een belangrijk onderdeel is van uw leven en daarom bieden wij onze diensten aan op de locatie

die voor u het meest geschikt is. Of het nu op uw werkplek, bij u thuis of op een andere locatie is, wij komen graag naar u toe. Wij zijn er trots op dat we een grote klantenkring hebben opgebouwd en dat we veel terugkerende klanten hebben. Onze klanten waarderen onze persoonlijke aanpak en de kwaliteit van onze diensten.

Onze garantie

Bij 1337 Car Cleaning zijn wij ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met onze diensten. Daarom bieden wij u een tevredenheidsgarantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze diensten, neem dan contact met ons op en wij zullen ons best doen om het probleem op te lossen. Wij streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden en uw verwachtingen te overtreffen.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde autoliefhebbers die er alles aan doen om uw auto weer te laten stralen. Wij zijn trots op onze expertise en ons vermogen om uw auto in topconditie te houden. Ons team is zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, vaardigheden en persoonlijkheid. Wij werken alleen met de beste professionals om u de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste dienst voor uw auto. U kunt ons via e-mail op info@1337cc.nl. U kunt ook een kijkje nemen op onze website voor meer informatie en om direct een afspraak te maken.

Bedankt voor uw interesse in 1337 Car Cleaning. Wij kijken ernaar uit om u te helpen uw auto in topconditie te houden.