DIENSTEN

Wij zijn gespecialiseerd in mobiele car cleaning diensten en bieden onze klanten een professionele en betaalbare service aan. Onze ervaren en getrainde teamleden zijn volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en materialen om uw auto te reinigen en te laten stralen als nooit tevoren. Wij zijn trots op onze klantgerichte aanpak en zorgen ervoor dat al onze klanten tevreden zijn met het resultaat.

Onze diensten

Bij 1337 Car Cleaning bieden we verschillende diensten aan om uw auto te reinigen en te onderhouden. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

 • Basis Car Cleaning:
  Onze basis car cleaning omvat een volledige buitenwas van uw auto, inclusief de velgen en banden. Daarnaast wordt het interieur gestofzuigd en gereinigd, en de ramen worden schoongemaakt.
 • Premium Car Cleaning:
  Onze premium car cleaning omvat alles wat in de basis car cleaning is inbegrepen, maar dan met extra aandacht voor het detail. Dit omvat een grondige reiniging van het interieur en exterieur, inclusief het polijsten van de carrosserie en het schoonmaken van de bekleding.
 • Professionele waxbehandeling:
  Wilt u uw auto een extra glans geven? Kies dan voor onze professionele waxbehandeling. Deze behandeling omvat een grondige reiniging van uw auto, gevolgd door het aanbrengen van een beschermende waxlaag. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige glans, maar beschermt uw auto ook tegen vuil en weersinvloeden.
 • Interieurreiniging:
  Heeft u huisdieren of kinderen die rommel maken in uw auto? Of is uw interieur gewoon toe aan een grondige reiniging? Kies dan voor onze interieurreiniging. Hierbij wordt het interieur van uw auto grondig gereinigd, inclusief de stoelen, vloermatten en dashboard.
 • Geurbehandeling:
  Heeft u last van onaangename geuren in uw auto? Kies dan voor onze geurbehandeling. Hierbij wordt een speciale geurneutraliserende spray gebruikt om alle onaangename geuren in uw auto te verwijderen en uw auto weer fris te laten ruiken.
 • Andere diensten:
  Heeft u specifieke wensen voor het reinigen van uw auto? Neem dan contact met ons op en wij zullen ons best doen om aan uw wensen te voldoen.

Onze werkwijze

Bij 1337 Car Cleaning geloven we in een klantgerichte aanpak en zorgen we ervoor dat al onze klanten tevreden zijn met het resultaat. Wanneer u een afspraak maakt, komen we op de afgesproken tijd bij u langs om uw auto te reinigen. Onze teamleden zijn professioneel en getraind om uw auto op een veilige en effectieve manier te reinigen. We gebruiken alleen milieuvriendelijke producten en materialen om de impact op het milieu te minimaliseren.

Onze mobiele service zorgt ervoor dat we naar u toe komen, waar u zich ook bevindt. Of u nu thuis bent, op het werk of op een andere locatie, we kunnen onze diensten op uw locatie aanbieden. Dit bespaart u tijd en moeite en zorgt ervoor dat uw auto op elk moment schoon en glanzend blijft.

Waarom kiezen voor 1337 Car Cleaning?

Er zijn veel redenen waarom u zou moeten kiezen voor 1337 Car Cleaning voor uw mobiele car cleaning behoeften. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste redenen:

 • Professionele en getrainde teamleden:
  Onze teamleden zijn getraind om uw auto op een veilige en effectieve manier te reinigen. Ze zijn professioneel en klantgericht, en zorgen ervoor dat u tevreden bent met het resultaat.
 • Milieuvriendelijke producten en materialen:
  We gebruiken alleen milieuvriendelijke producten en materialen om de impact op het milieu te minimaliseren.
 • Mobiele service:
  Onze mobiele service betekent dat we naar u toe komen, waar u zich ook bevindt. Dit bespaart u tijd en moeite en zorgt ervoor dat uw auto op elk moment schoon en glanzend blijft.
 • Betaalbare prijzen:
  We bieden onze diensten aan tegen betaalbare prijzen, zodat u altijd kunt genieten van een schone en glanzende auto zonder uw budget te overschrijden.
 • Tevredenheidsgarantie:
  We zijn zo zeker van onze diensten dat we een tevredenheidsgarantie bieden. Als u niet tevreden bent met het resultaat, zullen we er alles aan doen om het voor u goed te maken.

Contact

Als u geïnteresseerd bent in onze mobiele car cleaning diensten of als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen en u te voorzien van een schone en glanzende auto. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website.

Bedankt voor uw interesse in 1337 Car Cleaning!
We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw auto weer te laten stralen als nooit tevoren.